Grafisk formgivning

Ibland är det utsidan som räknas. Vi tar fram stilsäkert material så att du kan visa dig från din bästa sida.

Mer än bara snyggt

Det sägs att det tar sju sekunder för oss att bestämma vad vi tycker om en person eller ett företag. Det gäller att se bra ut, helt enkelt. God design ska vara snygg, det är självklart. God design ska också ge resultat. Träffa rätt hos mottagaren och få saker att hända. Färg, typsnitt, bild och komposition är kraftfulla verktyg som tillsammans säger något om ditt företag. Nyttja dem rätt och vi lovar att det ger resultat.

Hey presto Grafisk formgivning

Visuell identitet

Vad vill du förmedla? Logotyp, färger, typsnitt, bildspråk och tonalitet är alla viktiga byggstenar som säger något om ditt varumärke. Din grafiska profil håller ihop kommunikationen, gör dig igenkänningsbar och ger ett professionellt intryck. Vi hjälper dig som startat nytt eller dig som är redo för en makeover.

Trycksaker

Ibland behövs något att sätta i handen. Vi tar fram alla former av tryckt material så som visitkort, affischer och broschyrer.

Digital design

Vässa din PowerPoint, förklara med infografik eller presentera kvartalsrapporten som en film. Vi skapar digitalt material till alla tänkbara plattformar.

Flyer

Meny för Sallad&

Tidningslayout

Innehållsproduktion för Friskispressen.

Logotyp

För By Tranquist

Affisch

För Carlsson & Åqvist

Logotyp och profil

På uppdrag av NyFöretagarcentrum till projektet Be the Future

Jag vill veta mer

Kanske vill du ha en offert eller bara veta mer om hur vi jobbar. Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.