Vilka vi är

Hey presto består av Lovisa Elfving och Lotta Larsdotter. En projektledare och en formgivare som skapar både nytta och nöje.

Lovisa Elfving

Lovisa är utbildad eventproducent som också läst marknadsföring, projektledning, turism och retorik. Hon har erfarenhet från flera eventbyråer och av att arrangera olika typer av evenemang. De senaste tio åren har hon jobbat med kommunikation, event, projektledning och verksamhetsutveckling på Friskis&Svettis.

Lovisa Elfving
Lotta Larsdotter

Lotta Larsdotter

Lotta är utbildad inom medie- och kommunikationsvetenskap, grafisk design och journalistik. Hon har jobbat med kommunikation inom flera olika branscher, varav de senaste sju åren på Friskis&Svettis. Där var hon ansvarig för föreningens samtliga kommunikationskanaler, såväl webb som print.

Vår filosofi

Den består av två enkla ord. De går hand i hand och är lika viktiga.

Nytta: Vem vill bara ha tjusiga ord på ett papper? Inte vi. Vi vill skapa material som är användbart och gör skillnad på riktigt. Som syns, som känns, som märks.

Nöje: Resultatet blir bättre om man har roligt längs vägen. Och det är roligt med riktigt bra resultat, eller hur? För oss är det viktigt att vara en enkel och uppskattad samarbetspartner.