Hey Friskis!

Vi är Lovisa och Lotta, projektledare och formgivare, som nu efter sju år tillsammans i Friskis Örebro startat en produktionsbyrå. Vi kan Friskis och hjälper gärna din förening med er kommunikation.

Presentera digitalt

Dags för din dragning? Vi hjälper dig presentera ditt innehåll på ett snyggt och smart sätt, så det får den uppmärksamhet det förtjänar.

Hey presto Bygga hemsida
Hey presto Grafisk formgivning

Grafisk formgivning

Ibland är det utsidan som räknas. Vi tar fram snyggt och träffsäkert material i sann Friskisanda.

Nyhetsbrev

Berätta vad som är på gång i föreningen. Vi hjälper er nå ut till era medlemmar med e-postutskick via Mailchimp.

Hey presto Sociala medier Marknadsföring

Film

En grafisk film som presenterar träningsåret som gått.
SE FILMEN

Roll-up

Ordning och reda i lokalerna med en snygg roll-up.

Visitkort

Att dela ut till potentiella funktionärer.

Digitala skärmar

Innehåll till informationsskärmar i lokalerna.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Inspiration, erbjudanden, tips och tricks för dig som kommunicerar Friskis. 

Friskis ligger oss varmt om hjärtat

Iden, människorna, träningen. Det finns tusen anledningar att älska Friskis. Vi vill hjälpa er få fler att upptäcka väldens bästa förening.

Vi kan Friskis

Vi har lång erfarenhet av kommunikation inom Friskis. Vi kan profilen och plattformarna utan och innan, är genomsyrade av värderingarna och uttrycker Friskis på Friskis vis. Det innebär att vi inte behöver någon upplärningstid utan kan lägga allt krut på att ta fram och få ut bra material som din förening har nytta av.

Hey presto och Friskis Riks

Friskis&Svettis Riks står för all sammanhållande kommunikation. För koncept, de gemensamma kampanjerna och marknadsföringspaketen kring träningsformerna. Det vi gör är hands on. Vi hjälper till i det lokala och verksamhetsnära. Vi har regelbunden kontakt med Riks och håller oss uppdaterade om vad som är på gång för att kunna stötta i implementerandet av kampanjer och liknande.

Om oss

Hey presto består av Lovisa och Lotta, projektledare och formgivare, som efter sju år tillsammans i Friskis Örebro startat en egen produktionsbyrå.

Lovisa är utbildad inom event och marknadsföring. Hon är en fena på projektledning och skriver gärna – allt från reportage till inlägg i sociala medier.

Lotta är utbildad inom kommunikationsvetenskap och grafisk design och har jobbat med kommunikation inom flera olika branscher. Hon är stilsäker, kreativ och har stor passion för färg och form.

Hey presto Lotta Larsdotter och Lovisa Elfving